Proglašeni pobjednici igara bankara

Sudjelovalo je preko 700 radnika banka / foto: B. Purić
Sudjelovalo je preko 700 radnika banka / foto: B. Purić
Uz sudjelovanje preko 700 radnika iz 17 poslovnih banaka, te Financijske agencije, u Malom Lošinju održani su 40. sportski susreti radnika banaka i FINA-e RH...

Domaćin je bila hotelska kuća "Jadranka", u suradnji s lošinjskim sportskim djelatnicima. Nažalost je za natjecanja u odbojci na pijesku preminuo Miro Perić iz Istarske kreditne banke Umag, također i član organizacijskog odbora natjecanja, pa je odlučeno da se natjecanje u ovoj disciplini ne nastavi.

U streljaštvu, pobijedila je momčad FINA-e, ispred Splitske banke i Privredne banke Zagreb, a pojedinačno su najbolja trojica bili Blaško Jurić (Splitska), Danijel Putar (FINA) i Tomislav Nonculović (Splitska). Kod žena, pobijedila je ekipa Splitske banke, ispred Zagrebačke i PBZ-a. Pojedinačna pobjednica bila je Tanja Šarčević (FINA), ispred Duške Vitez Šego i Petre Biočić (obje Splitska banka).

U kuglanju je pobijedila momčad Zagrebačke banke, ispred FINA-e i Splitske banke. Pojedinačni pobjednik bio je Darko Bratković (Zagrebačka) ispred Darka Karlovića (FINA) i Miroslava Kariša (Erste banka). Kod žena pobijedile su PBZ-ovke, ispred Erste banke i HNB-a. Pojedinačna pobjednica je Jasna Miletić, ispred Višnje Širola (obje Erste) i Ivane Maleš (Jadranska banka).

U mini-golfu pobijedila je momčad Karlovačke banke, ispred Centar banke i HNB-a. Pojedinačni pobjednik je Ivica Rukavina (Karlovačka banka), ispred Marka Topića (HBOR) i Branimira Žunića (Centar banka). Od ženskih ekipa najbolja je bila FINA, ispred PBZ-a i Kentbanke, a pojedinačno prva tri mjesta pripala su Smiljani Burić (Erste), Andrei Pulja (PBZ) i Ines Županović (FINA).

U potezanju konopa pobijedila je momčad Splitske banke, ispred FINA-e, a treće mjesto dijele Zagrebačka i OTP banka. Od ženskih ekipa najbolja je bila Istarska kreditna banka Umag, ispred FINA-e, a treće mjesto dijele Splitska i Zagrebačka banka.

U košarci su pobijedili igrači Erste banke, ispred Splitske banke, a u polufinalu su eliminirani FINA i PBZ. Od košarkašica, najbolje su bile one iz PBZ-a, ispred Splitske banke, a u polufinalu su ispali HBOR i OTP banka.

Najbolji boćari bili su igrači PBZ-a, ispred FINA-e, a treće mjesto dijele Zagrebačka i Erste banka.

U malom nogometu slavila je momčad Splitske banke, ispred PBZ-a. Treće mjesto dijele igrači Hrvatske poštanske banke i Zagrebačke banke.

U odbojci su pobijedili igrači Splitske banke, ispred Zagrebačke banke, te polufinalista OTP banke i HNB-a. Najbolje odbojkašice bile su također iz Splitske banke, drugo mjesto pripalo je igračicama Erste banke, a treće dijele PBZ i HNB.

U plivanju, najbolja momčad bila je Erste banka, druga je FINA, a treća PBZ. Pojedinačni pobjednik je Marin Kljun (Erste), ispred Marija Sunka (FINA) i Marka Polića (PBZ). Ekipno su bile najbolje plivačice Splitske banke, ispred PBZ-a i Zagrebačke banke. Pojedinačno najbrža bila je Sanja Gavrilović (Splitska banka), ispred Vedrane Bosanac (Zagrebačka) i Josipe Gugić (PBZ).

Pobjednik u krosu momčad je HNB-a, ispred FINA-e i Splitske banke. Pojedinačni pobjednik je Mislav Brkić (HNB), ispred Zorana Zindovića (Splitska) i Roberta Millera (Zagrebačka banka). Kod žena pobijedile su PBZ-ovke, ispred HNB-a i OTP banke, a pojedinačno su prve tri bile Katica Rumbočić, Tatjana Pernaršić (obje PBZ) i Marija Rastija (Slatinska banka).

Šahovski turnir osvojila je Zagrebačka banka, druga je PBZ, a treća FINA.

Stolnoteniski su pobjednici FINA, ispred Erste banke, a treće mjesto dijele HBOR i PBZ. Kod žena, pobjeda je otišla Zagrebačkoj banci ispred FINA-e, dok treće mjesto dijele stolnotenisačice Erste banke i PBZ-a.

Pobjednici u tenisu su igrači Splitske banke, ispred Zagrebačke banke. U polufinalu su ispali Kentbanka i Sberbank. Kod tenisačica, također je prvo mjesto otišlo Splitskoj banci, druga je Erste banka, a treće dijele PBZ i Zagrebačka banka.