Pobjeda za Luciju, Marina i Leona

Najuspješniji na okupu / foto: ŽOK Lošinj
Najuspješniji na okupu / foto: ŽOK Lošinj
Lucija Kodrić, Marin Kajkara i Leon Benvin, igrajući pod imenom "Zagazine", pobijedili su na turniru mješovitih trojki u odbojci na pijesku, odigranom u subotu poslijepodne na Velom žalu u Malom Lošinju.


Natjecalo se sedam trojki, a uvjet je bilo da su u pojedinoj ekipi ili dva muškarca i jedna žena ili dvije žene i jedan muškarac. Među sudionicima je, osim s Lošinja, bilo i onih iz Zagreba, Varaždina, pa i Francuske.

Drugo mjesto pripalo je ekipi "Palčica i gorostasi" (Ira Lehocki, Gordan Antoninić, Maxim Šimunković), treće "Tromima i žestokima" (Marina Jović, Sven Janković, Dragan Janković), a četvrto "Cvjetićima" (Žarko Rogić, Ksenija Rogić, Rea Groš, Nina Romić). Najboljom igračicom turnira proglašena je Ira Lehocki, a naj-igračem Marin Kajkara.

Rezultati, polufinale: Tromi i žestoki - Palčica i gorostasi 0:2 (10:15, 9:15), Cvjetići - Zagazine 0:2 (4:15, 11:15); za treće mjesto: Cvjetići - Tromi i žestoki 0:2 (8:15, 10:15); finale: Palčica i gorostasi - Zagazine 1:2 (5:21, 21:11, 10:15).