Krenuo "masters", igrale i žene i najmlađi

Tomislav Šalov i Leopold Mužić
Tomislav Šalov i Leopold Mužić
Vrlo je živo ovih dana na lošinjskim teniskim terenima, gdje se igra klupski seniorski "masters", a igrale su i žene i najmlađi...

Na trećem turniru za ovogodišnje seniorsko prvenstvo Lošinja, pobijedio je mladi Leopold Mužić, koji je u finalu svladao Tomislava Šalova 9:1, dok je u finalu B-turnira Nenad Filipan svladao Matiju Blaška 9:5.

Počeo je i klupski seniorski "masters", osmorica igraju u dvjema skupinama, a potom slijedi polufinale, te finale (u nedjelju). U skupini "A" su Danijel Navratil, Petar Šurlina, Predrag Piljek i Dean Lović, a u skupini "B" Tomislav Šalov, Marijan Filipan, Nenad Filipan i Draško Ristić.

Održan je ženski turnir, na kojemu je pobijedila Vesna Ivošević, ispred Lare Bertović i Elene Vodanović, a dalje su se plasirale Kristina Rodinis i Anita Morin.

Na dječjem turniru plasman je bio ovakav: 1. Matej Matković, 2. Nikola Dlaka, 3. Leonardo Desanti.

U mini-tenisu pobijedio je Daniel Stipić, ispred Matije Pušeljića, Nike Mančić, Ardiana Abdije, Luke Bilića i Andreja Hajrića. U najmlađoj kategoriji pobijedio je Roan Navratil, a dalje su se plasirali redom Amir Abdija, Tjaša Šalov, Sanjin Stipić i Dominik Bilić.