Predrag Šantić osvojio zlato, Angela Golubović dva srebra

Ekipa Excalibura na turniru
Ekipa Excalibura na turniru
Medalje za dva lošinjska kickboxing-kluba na "Karlovac Openu", natjecanju s prefiksom Europskog kupa, održanom prošli vikend sa sudjelovanjem sveukupno 2240 natjecatelj(ic)a iz 39 zemalja.

Član "Excalibura" Predrag Šantić osvojio je prvo mjesto u disciplini "kicklight" za starije kadete preko 69 kg, pobijedivši u finalu Sandija Skalića (BiH). Dobio je i brončanu medalju u turniru u "light contactu" juniora do 84 kg u kojemu su se natjecala četiri borca.

Angela Golubović iz "Viktorije" osvojila je dvije srebrne medalje u "kicklightu" za juniorke "+70" i "-70". U turniru "-70" u finalu je izgubila od Mađarice Nikolett Korcsok, nakon što je pobijedila njenu sunarodnjakinju Csenge Pallag, dok je u "+70" izgubila finale od Adne Behrem iz Bihaća, prošavši prije toga dva kola.

U "kicklightu", Leon Pajtak iz "Excalibura" je ispao u osmini finala turnira za starije kadete - početnike do 63 kg, kao i Sead Jašarević iz "Viktorije" u konkurenciji do 69 kg. Lovro Golubović iz "Viktorije" ispao je u dva četvrtfinala "kicklighta", i to u kategorijama mlađih kadeta preko 47 kg i mlađih kadeta početnika preko 47 kg. Lejla Dobreva iz "Excalibura" bila je druga od dvije natjecateljice u mlađim kadetkinjama početnicama do 47 kg. U "light-contactu", Anton Curi iz "Excalibura" ispao je u polufinalu mlađih kadeta do 47 kg.