Pon27012020

Zadnje dodano:27.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Dan dupina - radost djeci

Dan dupina - radost djeci

Priredba s dugom tradicijom (27. godina) održana je u ponedjeljak u Velom Lošinju u organizaciji Instituta "Plavi svijet" - Dan dupina dopunjen je predajom na korištenje preuređenog dječjeg igrališta.

Ekipa lošinjskog instituta tijekom poslijepodneva i predvečerja pripremila je program namijenjen djeci - likovnu radionicu, kviz o moru za mališane, te igru "potraga za blagom", a pritom su djeci i roditeljima predstavljeni projekti na kojima institut radi. Kako je u odnosu na ranije godine sada ispred sjedišta "Plavog svijeta" ugostiteljska terasa, pronađeno je novo mjesto održavanja - park iznad pješačke staze koja vodi od ferala do župne crkve.

Nakon završetka programa, djeca i odrasli uputili su se tek nekoliko koraka dalje, do dječjeg igrališta "Mali princ" koje je dao preurediti Grad Mali Lošinj. Ovdje su mještani prije petnaestak godina dobrovoljnim radom uredili igralište na dotad zapuštenom terenu, a tijekom proteklih nekoliko tjedana ovdje su obavljeni 300 tisuća kuna bez PDV-a vrijedni radovi na pripremi terena i postavljanju sprava za igru djece.

Dan dupina zaključen je predavanjem o "Jadranskom projektu dupin", održanim u sjedištu Instituta.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!