Pet23082019

Zadnje dodano:22.08.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Dubravko Marušić i Enes Rizvić nagrađeni za jubileje humanosti

Dubravko Marušić i Enes Rizvić nagrađeni za jubileje humanosti

Povodom osobnih jubileja - po stoti put darovane krvi, priznanja su u Malom Lošinju dobili Dubravko Marušić i Enes Rizvić.

Prijem za jubilarne davatelje krvi organiziran je u zgradi gradske uprave, a priznanja je uručila gradonačelnica Ana Kučić. Bili su tu i Mato Jurić i Dragutin Žagar, koji su prije dvije godine po stoti put dali krv, te će sutra gostovati u Zagrebu, kao gosti predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Zbog obaveza nisu mogli prisustvovati još neki davatelji s visokim jubilejima - Đorđ Dragičević koji je krv dao pedeset puta, Rudolf Bonić za četrdeset davanja krvi i Ivan Vajentić za trideset. Priznanja za dvadeset davanja krvi preuzeli su Goran Broz, Zoran Borčić i Elmedin Bjelić, a naknadno će ih dobiti i ovom prilikom odsutni Gabrijel Hmura i Dragan Zrnić. Za deseto davanje krvi priznanja su dobili Darko Aladić, Ratko Vogrinc i Jasmin Licitar, naknadno će i Boris Knežević i Žarko Rogić.

U razgovoru je istaknuto da je u novije vrijeme postalo sve kompliciranije ishodovati izostanke s radnih mjesta kako bi se dala krv, a gradonačelnica je jubilarcima čestitala na dosljednosti.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!