Otoci.net

Pet18012019

Zadnje dodano:18.01.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Jadranka Hofmann nastavlja voditi Društvo "Naša djeca"

Jadranka Hofmann nastavlja voditi Društvo "Naša djeca"

Lošinjsko Društvo "Naša djeca" nastavlja rad pod dosadašnjim vodstvom - na izbornoj skupštini za predsjednicu je ponovo izabrana Jadranka Hofmann, koja je već dugi niz godina na toj dužnosti.

Za dopredsjednicu je izabrana Olivela Franko, za tajnicu Vesna Juranić-Koharović, a za preostale članice Upravnog odbora Suzana Kersulić, Daniela Lakner, Martina Perić i Svjetlana Ileš. U Nadzorni su odbor izabrani Vivien Alviž (predsjednica), Bruno Jerolimić i Lidija Golek.

Na sjednici, održanoj u maloj dvorani Kina Vladimira Nazora u Malom Lošinju, predsjednica Hofmann dala je izvještaj o radu (posebno mjesto zauzima realizirana adventska dobrotvorna akcija) i program za sljedeće razdoblje, potom je predstavljeno Dječje gradsko vijeće na čelu s malom gradonačelnicom Nadiom Zabavnik, a onda je o radionici za djecu s posebnim potrebama govorila Jelena Kamalić, koja taj program vodi zajedno s Anitom Mičić. Nives Žagar Kučić dala je financijski izvještaj, a uime Nadzornog odbora izvještaj je dao Bruno Jerolimić.

Među temama koje su iznijeli prisutni, uključujući i članove Dječjeg gradskog vijeća, bili su 3D-kino, prostor za dječje igre bez alkohola, park-šumica pored zgrade Dječjeg vrtića, staza za rolanje i skejtanje, otvorenija školska knjižnica, školski jelovnik, informatički tečaj i drugo.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!