Otoci.net

Pet18012019

Zadnje dodano:18.01.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Događaji Uplaćeni iznosi za rehabilitacije teško ozlijeđenim mladima

Uplaćeni iznosi za rehabilitacije teško ozlijeđenim mladima

Za zaključak prosinačke humanitarne akcije, predstavnici organizatora posjetili su Patriciju Glasnović, djevojku iz Malog Lošinja koja se priprema za suvremenu rehabilitaciju u Zagrebu, a kojoj su, kao i ostalim mladima obuhvaćenima akcijom, ovih dana uplaćeni prikupljeni novčani iznosi.

Patriciju i njezine roditelje Almu i Božu, posjetili su Jadranka Hofmann iz Društva "Naša djeca", Robert Malnar iz Puhačkog orkestra "Josip Kašman", Martina Lipovac uime Grada Malog Lošinja, te dio srednjoškolske volonterske sekcije - voditeljica Sandra Jureković i učenici Jan Tomich, Veronika Vukušić i Marin Šepuka.

Za 19. veljače planiran je odlazak u Zagreb na robotski potpomognutu rehabilitaciju. Kako je kazala Patricijina majka Alma, dosad prikupljeni iznos blizu je ukupnom potrebnom za provođenje terapije, a otac Božo nadovezao se podatkom koji je doznao od liječnika - za konkretne rezultate potrebno je provođenje terapija tijekom tri mjeseca, po šest sati dnevno.

Organizatori su obitelji Glasnović predali simbolične čekove (iznosi su uplaćeni na račun), a ukupno je prikupljeno 47 tisuća kuna za troje mladih teško ozlijeđenih Lošinjana - Patriciju Glasnović, Lea Manzonija i Vedrana Bošatlića.

Osim ove, u tijeku su i akcije drugih organizatora, s istim ciljem, a svi koji žele i mogu pomoći, pozvani su to i dalje činiti, kako bi se omogućila cjelovitost rehabilitacija.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!