Pon27012020

Zadnje dodano:27.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Silvija Kocijan v.d. ravnateljice

Silvija Kocijan v.d. ravnateljice

Odgojni dom Mali Lošinj ima novi sastav Upravnog vijeća, a prva mu je odluka bila imenovanje Silvije Kocijan za vršiteljicu dužnosti ravnateljice. Predsjednica novog Upravnog vijeća je Irena Dlaka.

Na ovoljetnom natječaju, od četvorice kandidata za mjesto ravnatelja, dosadašnji je saziv Upravnog vijeća s omjerom glasova 4:1 u srpnju izabrao Gordana Antoninića, no on nije dobio zeleno svjetlo ministrice Vesne Bedeković, bez čega nije mogao stupiti na dužnost. Nakon odluke iz Zagreba, ostavke na članstvo u Upravnom vijeću dali su predsjednik Robert Antičević i članice Martina Lipovac i Silvija Kocijan, s tim da se potonja naknadno obratila medijima s priopćenjem u kojem je navela da je ostavku planirala dati i prije odluke ministrice Bedeković i prije ostalih kolega iz Vijeća.

U Upravno vijeće, od ukupno petero članova - ostatak čine po jedan predstavnik zaposlenika i korisnika - Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike imenovalo je Irenu Dlaka, Mihaelu Petrović i Ladislava Radoslovića. Do kraja tjedna dosadašnji će v.d. ravnatelj (prije toga ravnatelj, a na ljetnom natječaju jedan od kandidata) Goran Broz ustupiti mjesto Silviji Kocijan, dosad savjetnici za pravne poslove u Odsjeku za pravne, kadrovske poslove i samoupravu Grada Malog Lošinja. Dolaskom nove v.d. ravnateljice, počinje teći novih godinu dana za izbor novog ravnatelja...

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!