Otoci.net

Uto19032019

Zadnje dodano:19.03.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Čović potvrđen za pročelnika novog jedinstvenog odjela

Čović potvrđen za pročelnika novog jedinstvenog odjela

Miroslav Čović imenovan je pročelnikom novoutemeljenog Jedinstvenog upravnog odjela Grada Malog Lošinja, nakon što je prošao natječajnu proceduru u kojoj je bio jedini kandidat koji je ispunjavao uvjete i priložio potrebnu dokumentaciju - druga je prijava otpala zbog nezadovoljenja tih kriterija.

Nešto više od dva mjeseca, Čović je bio privremeni pročelnik, nakon što ga je na tu dužnost imenovala gradonačelnica Ana Kučić, a po ukidanju dosadašnja tri upravna odjela - za financije, gospodarstvo i turizam, zatim za komunalni sustav, urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, te Ureda Grada i upravljanja gradskom imovinom. Za prijedlog novog ustroja gradske uprave gradonačelnica dobila je jednoglasnu potporu Gradskog vijeća.

Prije preuzimanja novog upravnog odjela, magistar prava Čović radio je na mjestu savjetnika za pravne poslove i samoupravu u Uredu Grada, a osim toga je i predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Malog Lošinja.

Do kraja lipnja trebao bi biti riješen i ostatak kadrovske križaljke u Gradu - imena voditelj(ic)a odsjeka u sklopu Jedinstvenog upravnog odjela.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!