Otoci.net

Uto19032019

Zadnje dodano:19.03.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Miroslav Čović privremeni pročelnik objedinjenog upravnog odjela

Miroslav Čović privremeni pročelnik objedinjenog upravnog odjela

Na čelo novoutemeljenog Jedinstvenog upravnog odjela Grada Malog Lošinja privremeno je, odlukom gradonačelnice Ane Kučić, imenovan magistar prava Miroslav Čović.

Jedinstveni odjel utemeljen je prije dva tjedna jednoglasnom odlukom Gradskog vijeća, na prijedlog gradonačelnice, čime su prestajala postojati dosadašnja tri odjela - onaj za financije, gospodarstvo i turizam koji je vodila Mirta Lozančić, onaj za komunalni sustav, urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša pod vodstvom Tanje Jović, te Ureda Grada i upravljanja gradskom imovinom na čijem je čelu bila Ružica Baumgarten. Privremeni pročelnik preuzima sve njihove ovlasti.

Čović je dosad radio na mjestu savjetnika za pravne poslove i samoupravu u Uredu Grada, radeći uz to i kao predsjednik Gradskog izbornog povjerenstva Malog Lošinja.

Slijedi raspisivanje natječaja za trajno kadrovsko rješenje, te donošenje novog pravilnika o sistematizaciji radnih mjesta, u kojem će biti razrađeni odsjeci za pojedine resore unutar novog upravnog odjela.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!