Sri23102019

Zadnje dodano:23.10.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika HDZ još ne otkriva partnere

HDZ još ne otkriva partnere

Na konferenciji za novinare lošinjskog HDZ-a, predsjednik Anto Nedić još nije potvrdio glasine da je već dogovorena koalicija s HSS-om i HKDU-om.

"Gradski odbor HDZ-a donijet će odluku o kandidaturi za gradonačelnika Malog Lošinja u Malom Lošinju, a ne u Krku ili u Rijeci, kako su to učinile neke stranke. Građani Lošinja će, bez dirigentskog štapića, sami odlučivati o svojim predstavnicima u lokalnoj vlasti", kazao je Nedić, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a.

Nedić je najavio da će kandidaturu objaviti najkasnije do 9. ožujka, do kada planira završiti pregovore s partnerima. "Građanima ćemo predstaviti program za mandatno razdoblje od 2013. do 2017. godine, s tim da ćemo podastrijeti račun za sve što je učinjeno, ali i za ono što nije učinjeno u proteklom mandatu. U novom programu bit će naglašena socijalna komponenta", izjavio je Nedić.

Predsjednica Mladeži HDZ-a Lošinja i članica Gradskog odbora HDZ-a, Marijana Dragoslavić, kazala je da će njihov program biti okrenut mladima: "Najviše u pogledu razvoja gospodarstva i novom zapošljavanju, te rješavanju stambene problematike, jer su to dvije ključne stvari za nas mlade."

Na naše pitanje je li istina da je već dogovorena koalicija s HSS-om i HKDU-om, o čemu se već naveliko govori po gradu, Nedić je samo odgovorio da se još razgovara.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!