Otoci.net

Uto10122019

Zadnje dodano:09.12.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Politika Predstavljanje proračuna prošlo bez pitanja

Predstavljanje proračuna prošlo bez pitanja

Bez ijednog pitanja ili komentara iz publike prošlo je predstavljanje proračuna Grada Malog Lošinja za sljedeću godinu, održano u maloj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice.

Pitanje gotovo da nije imao tko postaviti, jer se osim gradskog vodstva, predstavnika gradske uprave i nekoliko članova Gradskog vijeća, pojavilo samo toliko građana da ih se moglo izbrojati na prste jedne ruke.

Uvodnu i završnu riječ imala je gradonačelnica Ana Kučić, a podrobno o osnovnim stavkama predloženog proračuna govorila je Ivka Matošević, voditeljica odsjeka za proračun, financije, javnu nabavu i EU-projekte u Gradu.

Predložen je proračun od 126.270.415,90 kuna što je 19,1 posto više od ovogodišnjeg proračuna, u završnoj, konsolidiranoj varijanti. Matošević je kazala da su u planu zaduženja za javnu rasvjetu te za otpadne vode u Artatorama i Ćunskom, te je dala pregled prema resorima u sklopu Jedinstvenog upravnog odjela Grada, odnosno proračunskim korisnicima.

Prijedlog proračuna ostaje dostupan za pregledavanje, ali i podnošenje prijedloga, na internetskim stranicama Grada, do 13. prosinca. Predsjednik Gradskog vijeća Elvis Živković u petak je najavio sjednicu Vijeća, s proračunom na dnevnom redu, za 23. prosinca.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!