Otoci.net

Uto19032019

Zadnje dodano:19.03.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Kultura Obnovljeni "Crescendo" razvučen od Belog do Garmožja

Obnovljeni "Crescendo" razvučen od Belog do Garmožja

Odgođeni jubilej glazbenog festivala "Crescendo" održat će se predstojećih srpanjskih dana na tri mjesta na otoku Cresu.

Nakon devet izdanja festivala, prošle godine nije održan, pa je jubilarni deseti "Crescendo" na redu ove godine, u terminu ranijem od uobičajenog. Organizatorica Astrid Kuljanić okuplja domaće i američke glazbene kolege. Tako će u nedjelju, 8. srpnja u Belom nastupiti sa svojom američkom grupom "Transatlantic Exploration Company". Uz taj koncert, održat će se izložbe fotografija Francesca Morettija, te creske udruge "Ruta".

U ponedjeljak festival seli gotovo na krajnji jug otoka Cresa, na stanciji Kaštelani na Garmožju najprije će se, od 19.30 sati, održati radionica meha (mijeha) pod vodstvom Darija Kučića, a na koncertu sudjeluju kantautor Tedi Spalato, te Astrid Kuljanić (vokal), Ben Rosenblum (harmonika), Mat Muntz (kontrabas) i Vicente Hansen (bubnjevi). Festival će završiti u utorak u ljetnom kinu u Cresu, trostrukim programom - gitarist Luka Čapeta i bubnjar Kruno Levačić nastupit će pod imenom "Duetto Chapetlewski", potom nastupa Astrid Kuljanić s američkim bendom, a na kraju Tedi Spalato. Sve koncertne večeri počinju u 21 sat.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!