Otoci.net

Čet21112019

Zadnje dodano:20.11.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam Javni poziv TZG Malog Lošinja za provođenje terenske ankete

Javni poziv TZG Malog Lošinja za provođenje terenske ankete

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja, u suradnji s Institutom za turizam, raspisuje javni poziv za provođenje terenske ankete na području Grada Malog Lošinja na temu "Istraživanje stavova lokalnog stanovništva Malog Lošinja o razvoju turizma u 2019. godini".

Anketa podrazumijeva prikupljanje podataka osobnim intervjuom s ispitanikom u kućanstvu u 11 mjesta na području Grada Malog Lošinja. Traženi uvjeti su odgovornost i proaktivnost, komunikativnost, zainteresiranost za temu ankete, minimalna dob - 18 godina, a prednost imaju nezaposlene osobe i studenti.

Prijava za javni poziv treba sadržavati kratak životopis na hrvatskom jeziku i potvrdu studentskog statusa (ako postoji). Za sve uvjete i dodatne informacije bit će organiziran sastanak na kojem će se svi zainteresirani upoznati s detaljima provođenja ankete.

Prijave se dostavljaju na e-mail adresu Turističke zajednice Grada Malog Lošinja (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) do 6. svibnja 2019. godine.

Izvor: Turistička zajednica Grada Malog Lošinja

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!