Agencija Val iz Velog Lošinja predstavila novu web-stranicu

b_400_400_16777215_0_0_images_novosti_2019-01_agencijaval-web2019a.jpgAgencija Val od svog osnutka 1993. godine prati trendove u turizmu i nudi inovacije u poslovanju, za goste i iznajmljivače podjednako.

Njihovu novu web stranicu val-losinj.hr, kojom se nadaju privući još veći broj gostiju, odlikuje funkcionalnost, jednostavan pregled ponude smještajnih kapaciteta kao i moderan dizajn. Stranica gostu pruža jednostavnu i brzu pretragu kapaciteta, nudi sve podatke o opremljenosti apartmana te omogućuje velik broj fotografija smještaja.

Uz informacije o samom smještaju gostima se na šest svjetskih jezika pružaju informacije o znamenitostima otoka, prirodnim ljepotama, kulturnim i sportskim događanjima te načinima dolaska na otoke Lošinj i Cres.
Novost je i integracija kalendara zauzetosti s onima na vodećim svjetskim portalima, tipa Booking.com, Airbnb i sl., te se njihovom automatskom sinkronizacijom pospješuje i postiže bolja prodavanost kapaciteta.

Još jedna značajna novost za vlasnike apartmana je i zasebno sučelje, gdje svaki vlasnik može pogledati svoj kalendar zauzetosti, odakle je došla rezervacija, termin boravka i ime gosta, dok obavijest o izvršenoj rezervaciji, osim što stiže na mail, dolazi i u obliku SMS-poruke.
Agencija je otvorena za suradnju sa svim iznajmljivača s područja Lošinja i Cresa, obratite im se s povjerenjem!

(Sponzorirani članak)