Čet13122018

Zadnje dodano:13.12.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Turizam Formiran novi sastav Turističkog vijeća

Formiran novi sastav Turističkog vijeća

Na sjednici Skupštine Turističke zajednice Cresa, održanoj u ponedjeljak u Gradskoj vijećnici, na četverogodišnji mandat izabrano je deveteročlano Turističko vijeće, te Nadzorni odbor TZ.

Automatizmom je predsjednik Turističkog vijeća gradonačelnik Kristijan Jurjako, po funkciji i predsjednik Skupštine TZ. Troje članova ima "Cresanka" - Stevo Filinić, Karin Filinić i Mirjana Rupčić, dvoje "Kamp Slatina" - Karmen Saganić i Iva Delize, dvoje je predstavnika iznajmljivača - Paolo Dunković i Oliver Filipas, te predstavnik poduzeća turističke djelatnosti - Đanino Sučić iz tvrtke "Duomo".

Tih je devetero i u Skupštini TZ, koja ukupno broji 21 osobu, a ostali članovi su Nada Zidanšek, Milvia Grbin, Sara Kučica i Vera Pope iz "Cresanke", Nada Deželić Saganić iz "Kampa Slatine", iznajmljivač Aleks Grašo, zatim Jasmina Malatestinić i Igor Rizvić kao predstavnici poduzeća turističke djelatnosti, Mladen Dragoslavić i Katarina Vitić iz poduzeća neturističke djelatnosti, te Ivan Krivičić uime ugostitelja.

U Nadzorni odbor izabrani su Katarina Vitić i Aleks Grašo, dok je Turistička zajednica Primorsko-goranske županije delegirala Jelenu Sigović, s tim da njen mandat traje do jeseni iduće godine, kada će TZPGŽ obaviti novo delegiranje.

Na današnji dan.....

13/12/1866

U V. Lošinju rođen Vittorio Craglietto, glazbenik i skladatelj

13/12/2004

U Trstu umrla Elsa Bragato (r. 1908. u M. Lošinju), prosvjetna djelatnica i književnica, autorica nostalgičnih zapisa o Lošinju