Sub25012020

Zadnje dodano:25.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport

Srednjoškolci idu dalje, osnovci zapeli

Košarkaška momčad SŠ Ambroza Haračića iz Malog Lošinja, koju gotovo u potpunosti čine učenici creskog područnog odjela, prošla je u drugu fazu natjecanja Prvenstva srednjih škola Primorsko-goranske županije.

Opširnije...

Lošinjanima još tri SLO-boda

Odlukom Natjecateljske komisije ZVDS, u Prvenstvu Slovenije do 13 godina, vaterpolistima "Lošinja" dodijeljena su još tri boda.

Opširnije...

Okrugić 13., Šimunić 28. u Krapini

Dvojica šahista iz Malog Lošinja igrala su od četvrtka do nedjelje na 10. otvorenom međunarodnom turniru u Krapini, čiji će rezultati biti obračunati za međunarodni rejting.

Opširnije...

Cresanima +16 protiv Puležana

U međužupanijskom natjecanju, mali creski košarkaši bez većih problema svladali su goste iz Pule, momčad koja u dosadašnjem tijeku lige ima najslabiji bodovni saldo...

Opširnije...

Prvi bod, pa treći poraz

Natjecateljski izlet u snježnu Liku, juniori Malonogometnog kluba "Lošinj" apsolvirali su osvajanjem boda - prvog u sezoni i potom uvjerljivim porazom.

Opširnije...

Napokon slavlje Lošinjana

Eto najzad osmijeha na licima lošinjskih košarkaša i njihovih navijača - u jedanaestoj ovosezonskoj utakmici napokon je "Jadranka" došla do pobjede.

Opširnije...

Slovensko poglavlje otvoreno pobjedom

Lošinjska djeca debitirala su u vaterpolskom prvenstvu Slovenije za uzrast do 13 godina, u koje su ušli kako bi u zimskom razdoblju povećali broj odigranih utakmica.

Opširnije...

Lošinjska škola druga u muškoj, treća u ženskoj konkurenciji

U velikom su broju djeca iz Judo kluba "Lošinj" predstavljala Osnovnu školu Marija Martinolića na Prvenstvu sportskih klubova osnovnih škola Primorsko-goranske županije - dječaci su ukupno bili drugi, a djevojčice treće.

Opširnije...

Nova prilika za prekid negativne serije

U subotu u 18 sati, kada sudac u središnjem krugu igrališta dvorane na Bočacu podbaci loptu, a dohvati je jedan od centara dviju momčadi, nastavit će se ovosezonsko natjecanje košarkaških drugoligaša u regiji Zapad.

Opširnije...

Što je Monte Carlo za F1, to je Lošinj za "Downhill"

Ove je godine Lošinj ponovo u kalendaru Svjetskog kupa u brdskom biciklizmu, disciplini spusta ("Downhill"), pa je ususret natjecanju na otoku održan seminar organizatora pojedinih etapa ovog natjecateljskog ciklusa.

Opširnije...

Održan prvi trening Rukometnog kluba "Cres"

Novoutemeljeni Rukometni klub "Cres" prešao je danas s riječi na djela. Nakon što je prije dva i pol tjedna održana osnivačka skupština, održan je i prvi trening.

Opširnije...

Potkategorije

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!