Ned22092019

Zadnje dodano:22.09.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Vaterpolo "Palada" odustala, Lošinjani kreću tek idući vikend

"Palada" odustala, Lošinjani kreću tek idući vikend

Ionako kratka ljetna vaterpolska sezona igrača "Lošinja" postala je još kraća, odustajanjem od natjecanja njivičke "Palade".

U predviđenom su se roku za ljetno natjecanje u Trećoj hrvatskoj ligi skupine Rijeka prijavila četiri kluba, a prema ždrijebu parovi prvog kola trebali su biti "Lošinj" - "Palada" te "Crikvenica" - "Delfin" (Rovinj). "Palada" je, međutim, tri dana uoči natjecanja objavila da ipak odustaje od sudjelovanja, što znači da će Lošinjani u prvom i četvrtom kolu biti slobodni.

Ove subote trebale su u uvali Čikat biti odigrane seniorska i, u predigri, utakmica djece do 13 godina, no od toga neće biti ništa, pa će Lošinjani prvi službeni ovogodišnji seniorski nastup imati 20. srpnja kod kuće protiv "Crikvenice". U trećem kolu slijedi im gostovanje kod "Delfina". Posljednje kolo lige bit će 17. kolovoza.

Kako je "Delfin" ove godine već igrao u natjecanju višeg ranga, Prvoj "B" ligi, to će u III. ligi nastupati izvan konkurencije, tj. pri određivanju sudionika razigravanja pobjednika skupina Treće lige, bit će preskočen.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!