Ned22092019

Zadnje dodano:22.09.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Nogomet Ana Kučić pred Osječanima najavila novi nogometni teren

Ana Kučić pred Osječanima najavila novi nogometni teren

Gradnju još jednog nogometnog igrališta na Lošinju, na sastanku s predstavnicima NK "Osijek", najavila je lošinjska gradonačelnica Ana Kučić. Nije pritom definiran niti rok niti točno mjesto gradnje.

Ovaj tjedan, kao prvi prvoligaš nakon četiri godine, na pripreme na Lošinj došao je "Osijek", trenutno drugoplasirana momčad Prve hrvatske lige. U posjetu gradskoj upravi - Ani Kučić, dogradonačelniku Anti Nediću, predsjedniku Gradskog vijeća Elvisu Živkoviću i direktoru Turističke zajednice Daliboru Cvitkoviću, te tajniku NK "Lošinj" Marku Pavičiću - bili su trener Zoran Zekić, sportski direktor Alen Petrović, tehnički direktor Hrvoje Barišić i glasnogovornik Mario Mihić. Petrović je predložio da se Lošinj povede primjerom turske Antalyje, gdje je je orijentacijom na nogometni turizam posve popunjen turistički kapacitet u siječnju, veljači i ožujku. Zekić je zadovoljan mirom i klimom koje nudi Lošinj, no bez još kojeg igrališta ne vidi budućnost Lošinja u nogometnom turizmu.

Gradonačelnica je osim gradnje još jednog nogometnog igrališta - postojeće na Čikatu je u vlasništvu "Jadranke", a novo bi bilo u vlasništvu Grada - najavila i gradnju školske sportske dvorane i obnovu postojeće gradske, a spomenula je i pregovore o natkrivanju "Jadrankinog" bazena u kampu na Čikatu, izgrađenog upravo na mjestu starog nogometnog igrališta; sve to kako bi Lošinj bio konkurentniji u sportskom turizmu. Pritom, kazala je, želi da među građanima postoji većinski stav da se ide u takve gradnje.

Osječani su lošinjskom klubu poželjeli što više djece u omladinskom pogonu, istaknuvši da je to bitnije od igranja seniora u visokim natjecateljskim razredima.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!