Pon26082019

Zadnje dodano:25.08.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Nogomet Osječani na Lošinju pripremaju nastavak borbe za drugo mjesto

Osječani na Lošinju pripremaju nastavak borbe za drugo mjesto

Nogometaši prvoligaša "Osijeka" u Malom Lošinju počeli su sedmodnevne pripreme za nastavak natjecanja u Prvoj hrvatskoj ligi, u kojoj trenutno drže drugo mjesto na ljestvici.

Najveći rivali u toj borbi su im igrači "Rijeke" koji imaju bod manje, ali i jednu odigranu utakmicu manje, a na tri boda zaostatka je zagrebačka "Lokomotiva". Dostizanje vodećeg "Dinama" koji je odmaknuo na 11 bodova prednosti, ne djeluje kao realna mogućnost.

"Odabrali smo Lošinj za pripreme jer više volimo biti u Hrvatskoj, a Lošinj nudi mir i idealan je za prvu fazu priprema. Nismo planirali igrati utakmice, no bilo bi nezgodno da, kad smo već ovdje, ne odigramo s domaćinom", kazao nam je trener Zoran Zekić, najavljujući subotnju prijateljsku utakmicu s "Lošinjem". "Trebamo samo pošteno raditi i imati pravi pristup prema poslu i sve će biti u redu. Mi radimo planove, a Bog ti se smije", odgovorio je Zekić na pitanje o planovima za proljetnu polusezonu.

Tehnički direktor Hrvoje Barišić zadovoljan je uvjetima koje nude Lošinj i hotel "Aurora"; ovamo su Osječani pobjegli od snijega, a imaju po dva treninga dnevno, po jedan na igralištu i u teretani. Na pripremama je 26 nogometaša uz još šesnaest članova stručnog stožera i tehničkog osoblja.

Na današnji dan.....

26/8/1976

Izgorjela zgrada osnovne škole u Cresu, koja se nalazila na mjestu današnjeg parkirališta kraj Gradskih vrata