Otoci.net

Sri14112018

Zadnje dodano:13.11.18

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Nogomet Prijenosi odlučujućih utakmica na javnim mjestima

Prijenosi odlučujućih utakmica na javnim mjestima

Za preostale dvije utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji bit će organizirani javni televizijski prijenosi u središtima Malog i Velog Lošinja.

U polufinalu će Hrvatska u srijedu (20 sati) igrati protiv Engleske, a ovisno o raspletu te utakmice, reprezentacija Hrvatske će igrati ili u subotu za treće mjesto (16 sati) ili u nedjelju u finalu (17 sati). Punktovi za gledanje prijenosa utakmica bit će pozornica na Trgu RH u Malom Lošinju, odnosno mulić u luci blizu župne crkve u Velom Lošinju.

Iako su gotovo sve terase ugostiteljskih objekata opremljene televizorima, ovo će biti prilika za one koji ne žele ići u lokale. Javno gledanje prijenosa utakmica organiziraju Turistička zajednica i Grad Mali Lošinj.

Na današnji dan.....

14/11/1858

U M. Lošinju rođen Ottavio Picinich, brodograditelj, vlasnik brodogradilišta na mjestu današnje marine

14/11/1958

Utemeljeno poduzeće Lošinjska plovidba, spajanjem dotadašnje Lošinjske plovidbe i Obalne plovidbe Rijeka, prvi direktor Josip Budislavić

14/11/2013

U Trstu umro Paolo Budinich (rođ. 1916. u V. Lošinju), fizičar i sveučilišni profesor, osnivač Centra za teorijsku fiziku u Trstu