Pon27012020

Zadnje dodano:27.01.20

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Košarka Crikveničani i Lošinjani kreću dan ranije

Crikveničani i Lošinjani kreću dan ranije

Današnjom utakmicom između "Crikvenice" i lošinjske "Jadranke" počinje nova sezona Druge hrvatske košarkaške lige Zapad.

S početkom u 16.30 u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, snage će odmjeriti momčadi trenera Zorana Dragojevića i Gorana Starčevića, u kojima u odnosu na prošlu sezonu ima promjena - među Crikveničanima više nema Kozlevčara i Mandića, a došao je Cvitković. Lošinjanima su se pridružili Škarica i Dolenec, a otišao je Teo Horvat, koji će uz studij u Zagrebu ondje naći novi klub. Također, u prvom kolu neće moći nastupiti Želimir Kovačević.

"Uvijek nam je na početku sezone teško zbog nedostatka pripremnih utakmica, a 'Crikvenica' je uvijek nezgodan protivnik, no dat ćemo sve od sebe", najavljuje trener Starčević.

Ostali drugoligaši kreću kasnije; u subotu će se odigrati utakmice "Stoja" - "Rudar" i "Kraljevica" - "Kastav", u nedjelju FSV - "Šanac", a tek u četvrtak "Pazin" - "Rovinj". "Krk" je u prvom kolu slobodan.

Druga liga Zapad, ranije poznata kao A-2 liga, jedna je od pet drugoligaških skupina, a treći je rang košarke u Hrvatskoj; nakon Premijer lige i Prve lige.

Na današnji dan.....

Na današnji dan nema upisanih događaja!