Pet18102019

Zadnje dodano:18.10.19

Back Nalazite se ovdje: Početna Sport Masalin i ove godine najspretniji, "Amelie" pobjeda u malom nogometu

Masalin i ove godine najspretniji, "Amelie" pobjeda u malom nogometu

Domaći as Dino Masalin i ove je godine pobijedio na natjecanju na klizavom stupu, najgledanijem i po mnogima najatraktivnijem dijelu Nerezinskih ljetnih igara, koje su u nedjelju privedene kraju nakon osmodnevnog programa. Masalin je skinuo dvije najudaljenije zastavice, dok je onu najbližu dograbio Joško Andrejčić.

Malonogometni turnir, odigran po modelu "5+1", osvojila je momčad "Amelie", koja je u finalu pobijedila "Belej" 3:2. Treće mjesto pripalo je "Majstorima s mora" bez igre, jer je "Latino beach bar" predao utakmicu. Najboljim igračem turnira proglašen je Boško Babić ("Amelie"), najbolji strijelac je Marin Šepuka ("Amelie"), a najboljim vratarom proglašen je Bernard Kučić ("Belej").

Natjecanje u potezanju konopa nije održano jer nije bilo dovoljno prijavljenih ekipa. Turnir u odbojci na pijesku održan je na Rapoći, a najbolja tri para bila su obiteljska, pa su tako prvo mjesto osvojile Neža Bajec i Ajda Bajec, drugo Gregor Kamin i Matic Kamin, a treće Tamara Popović i Marija Popović. Za mališane su održane zabavne igre u ulici između luke i Studenca.

Ranije su održana natjecanja u plivanju i "stand up paddle". Plivačka pobjeda pripala je Damianu Sutliću, ispred Maje Špegelj i Matjaža Ula, dok su u poretku do 15 godina prvih troje bili Iva Savanović, Mihael Toth i Anže Špegelj. Najbrži u "stand up paddle" bili su redom Peter Bošnik, Miha Vauhnik i Branko Špegelj, a od djece do 15 godina Matic Kamin, Daniel Paladin i Aljaž Ul.

Priznanja najuspješnijima uručena su na fešti na Studencu, na kojoj je nastupilo ovdašnje Folklorno društvo "Studenac" te riječka skupina "En face".

Na današnji dan.....

18/10/1809

Osorski biskup Petar F. Rakamarić posvetio novu crkvu sv. Antuna opata u V. Lošinju